DEELNEMEN

Bij SOIL begrijpen we dat het niet altijd makkelijk is om je weg te vinden in de reguliere school- en werkomgeving. Misschien ben je zelfs een keer gestopt of vastgelopen. Mentale problemen zoals AD(H)D, autisme, angst/stemmingsproblemen, persoonlijkheidsproblematiek en LVB kunnen hierbij een rol spelen. Geen zorgen, onze creatieve coach en persoonlijk ontwikkelingscoach zetten zich in om jou de ondersteuning te bieden die je nodig hebt!

Voor wie is het programma?

“We richten ons op jongvolwassenen tussen de 18 en 28 jaar die een passie hebben voor mode en/of styling.

Ben je iets jonger of ouder en je hebt een sterke motivatie voor persoonlijke en creatieve groei,

dan ben je ook van harte welkom!”

 

Bij SOIL moedigen we jou aan om je eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen op het gebied van mode. We willen graag jouw uitdagingen en jouw verhaal omzetten in een uniek kledingstuk dat symbool staat voor jouw persoonlijke reis. Samen met textielinzamelaar Sympany creëren we alle nieuwe creaties van enkel restmaterialen. Het experimenteren met stof, het tot leven brengen van jouw eigen ontwerp en het creëren van iets tastbaars geeft een enorme voldoening en is van waarde voor jouw proces.

 

Ons uiteindelijke doel is om jou te helpen een sterk zelfbeeld en vertrouwen te ontwikkelen, zodat je jouw plekje kunt vinden in de maatschappij. We willen jou ondersteunen op weg naar een positie die helemaal bij jou past.

Dus, wees welkom om contact met ons op te nemen en kennis met ons te maken. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Wat zijn de kosten?

Wij bieden het programma van SOIL aan: 

  • Als dagbesteding via het PGB budget.
  • Als particulier kan je het programma bij ons inkopen, hierin denken we graag met je mee.
  • Als stage/leerplek voor studenten van praktijkscholen leerlingen.
  • Op dit moment zijn samenwerkingen middels onderaannemerschap en begeleiding door middel van jobcoaching in samenwerking in ontwikkeling.

 

Ook staat SOIL altijd open voor nieuwe samenwerkingen in onderwijs, welzijn en duurzame mode-industrie.